Restaurants


Hier kunt u bekijken welke restaurants eventueel op vertoon van het pasje niet moeilijk doen om de gekozen gerechten aan te passen. mocht ook u een restaurant weten die niet moeilijk doen mail ons dan de gegevens en wij plaatsen deze op onze website.

 

De Chinese Muur Beek

Heerlijk genieten dat kunt u hier zeker zij passen de prijs aan als u op vertoon van ons pasje wilt genieten van een heerlijk avondje uit met vrienden of familie dit restaurant is een aanrader.

 

 

 

 

 

Restaurant T kleine Verschil Geleen

maakt er totaal geen probleem van als je aangeeft dat je een maagverkleining hebt gehad op vertoon van het pasje, passen zij zowel het menu aan als ook de prijs. Je kunt er heerlijk eten en de bediening is uitermate vriendelijk.

 

 

 

 

Bickels! Grand Café Beek

Ook hier geen enkel probleem met het aanpassen van je menu ook zij denken mee en passen het menu en de prijs aan. Zij serveren diverse kleine gerechten. Dus als je een kleine lekkere maaltijd wilt hebben tijdens het winkelen ga dan zeker eens kijken bij Grand Café Bickels! in de Makado in Beek.

 

 

 

Eethuis Corvers Geleen

Dit Familie bedrijf is een begrip in Geleen en omgeving je kunt er terecht voor een frietje of snack maar ook voor een uitgebreid diner. Zij staan bekent om hun eigen ambachtelijke keuken. Ook hier geen enkel probleem voor het laten aanpassen van je menu.

 

 

Parkstad-plaza Kerkrade

Bij een van de bekendste wok restaurants van Limburg kunt u op vertoon van ons pasje een korting krijgen op het 2 of 3 uur. arrangement geniet van diverse gerechten uit een lopend van wok gerechten tot Limburgse streek gerechten.

 

 

Copyright © Stichting Een Nieuw Begin